Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Zwart overhemd met print voor dames

Zwart is toch wel de meest geliefde kleur bij veel vrouwen. Het kleed af en past bij vrijwel elk ander kledingstuk. Daarom is een zwart overhemd met print voor dames een goede investering in de kledingkast. De print zorgt namelijk voor een speciaal effect in je outfit. Zorg daarom dat je de rest van je outfit kalm houdt, zodat de print mooi uitkomt en het geheel niet te druk oogt.

Kies dus niet voor opvallende patronen bij een dergelijk overhemd. Als je je daaraan houdt, is combineren kinderspel. Je zult zien dat het combineren van een zwart overhemd dan erg makkelijk is en het zelfs onmisbaar wordt.
Bij overhemden met print wordt vaak aan casual en informele gelegenheden gedacht.

Het overhemd kan zeker voor deze gelegenheden gebruikt worden, maar is ook passend voor een dag op kantoor. Zwart is een zakelijke kleur, dus daarmee zit je sowieso goed, maar de print is ook erg stijlvol in het zakenleven.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country