Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Zwarte geruite overhemden voor dames

Een zwart geruit overhemd voor dames is net iets meer bijzonder dan een effen blouse. De ruitjes maken het hemd enigszins speels, waardoor het ook goed draagbaar is bij casual gelegenheden. Het is net even wat meer opvallend en dus zeker niet saai.

De ruit in het hemd kan goed gecombineerd worden met de rest van je outfit. Ook is de samenstelling met een patroon niet uitgesloten, maar dit is wel wat gewaagd. Je wilt de rust in je outfit behouden, dus kies je verder voor een subtiel motief of een effen kledingstuk.

Ook al is een ruit in het overhemd redelijk informeel; het overhemd kan ook goed gedragen worden in de zakenwereld. Kies daarbij voor een nette outfit, zoals een pantalon of colbert en maak gebruik van zakelijke kleuren, zoals zwart en grijs. Op die manier wordt een informele outfit een erg zakelijke outfit. Je kunt dus veel kanten op met een dergelijk overhemd.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country