Zwarte effen overhemden voor dames - ShirtbyHand.nl
Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook 's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Zwarte effen overhemden voor dames

Het is wellicht de grootste vriend van alle dames: zwarte kleding. Daarom mag een zwart effen overhemd voor vrouwen niet ontbreken in de kledingkast. Het is tijdloos, elegant en super smaakvol. Het hemd straalt kracht en klasse uit en misschien wel het grootste voordeel van deze blouse: Het laat je door de kleur en structuur slanker lijken.

Het zwarte effen overhemd leent zich voor ontelbaar veel kledingcombinaties. Een basis voor iedere outfit, zeker wanneer het kwik begint te dalen.
Doordat het overhemd effen is, is het een veilige keuze, aangezien het niet afleidt. Het biedt mogelijkheden om te spelen met contrasten en motieven. Zo kies je bijvoorbeeld voor een jasje met een drukke

print en structuur, waarbij je je hemd gebruikt als basis. Of wanneer je liever helemaal in het zwart bent omhuld, kies je voor een broek met glans bij je matte overhemd.
Als je meer wilt opvallen, kun je met behulp van accessoires mooie accenten aanbrengen, waarmee je een speels effect aanbrengt in je outfit.

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country