Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Blauwe gestreepte overhemden voor dames

Wit is wellicht de meest veelzijdige modekleur, omdat het te combineren is met alle andere kleuren. Stel je outfit zonder moeite samen met een wit geruit overhemd voor dames als basis.
De zakenwereld heeft het witte overhemd uitgevonden, maar door de ruit in het overhemd krijgt het net even een speciale touch. Wit zorgt voor rust en eenvoud, terwijl de ruit een bepaalde speelsheid uitstraalt: een top combinatie dus.

De kleur is tijdloos en staat goed in elke situatie en elk seizoen. Combineer je overhemd met pastel- of natuurtinten, om rust te behouden. Wil je wel graag meer opvallen, dan kies je voor felgekleurde accessoires of andere kledingstukken. Een dergelijk overhemd leent zich daarbij als goede basis, waardoor je dus verschillende kanten op kan met je outfit. Het is maar net hoe je het hemd samenstelt met de rest van je kleding.

Helemaal stijlvol: de kleur van je ruitje terug laten komen ergens in de rest van je outfit of een accessoire. De ruit in het overhemd maakt het overhemd minder formeel, maar als je dit op de juiste manier combineert met de rest van je kleding, kun je een super zakelijke look creëren. Stel het overhemd samen met zakelijke kleuren, als blauw, grijs en zwart en kies daarbij voor nette kleding, zoals een colbert en pantalon.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country