Rode overhemden voor dames - ShirtbyHand.nl
Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook 's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
P49 - Flannel Herringbone €69
P49

Over de stof

De grovere zig zag-weving zorgt voor zijn
kenmerkende visgraat-structuur en heeft hier een flanel-achtig gevoel.

Kleur

Rood

Kleurvariaties

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Rode overhemden voor dames

Een mega krachtige kleur, die niet mag ontbreken in de vrouwelijke kledingkast. Met een rood overhemd val je als vrouw zeker op. Het is een signaalkleur, met een hoge attentiewaarde. Als je vaak naar de voorgrond treedt (of wenst te treden), dan is een hemd in deze mooie kleur zeker een goede keuze.

Hiervoor heb je enige vorm van zelfvertrouwen nodig. Daarom zien mensen jou, als je een rood overhemd draagt, als zelfverzekerd en wilskrachtig. In onderhandelingen helpt je het dragen van deze prachtige kleur dus. In combinatie met zwart, maakt de blouse een outfit krachtig. Behalve dat het voordelen heeft

om het naar je werk aan te trekken, voel je je ook sterk en energiek in het overhemd in je vrije tijd. Het staat voor activiteit en passie en zorgt dat je je taken beter uitvoert. Zowel mannen als vrouwen waarderen de rode kleur bij vrouwen. Het is en blijft toch een sexy kleur, deze kleur van de liefde.

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country