Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Paarse overhemden voor dames

Een paars overhemd is voor vrouwen een hele goede keuze: Gedurfd en niet te zoet. Een krachtige kleur, en zo kom je dus ook over wanneer je hem draagt. Erg handig in de zakelijke omgeving. In omgevingen waar creativiteit wordt gewaardeerd (of wordt geëist), is een paars overhemd uitermate geschikt. De kleur straalt namelijk

creativiteit uit. Paars staat ook voor spiritualiteit, waardoor je mysterieus kunt overkomen. Mysterieus hoeft niet te betekenen dat het niet opvalt, want door de afwijking van de standaard neutrale kleuren, zal je in een paars shirt juist net iets boven de menigte uitsteken. Een top combinatie is paars met roze tinten.

Draag je het overhemd in deze kleur in de avond, dan heeft dit over het algemeen een statige en vorstelijke uitstraling. Je trekt hem dus zeker aan naar een evenement in de avonduren. De kleur is niet seizoensgebonden, waardoor het passend is op elk moment van het jaar.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country