Oranje overhemden voor dames - ShirtbyHand.nl
Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook 's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Oranje overhemden voor dames

Dit is echt een heerlijk vrolijke kleur. Dit zal je bij het dragen van een oranje overhemd voor dames ook uitstralen en weer terug ontvangen van de mensen om je heen. Vrolijkheid wordt immers geapprecieerd. De kleur stemt je positief, iets wat je in zowel formele als informele situaties goed doet. Het is warm en opvallend tegelijk. Je wilt natuurlijk niet té veel opvallen.

Gebruik daarom je oranje overhemd als accent en houd de rest van je outfit rustig. Het overhemd komt dan ook het beste uit. Wanneer een vrouw oranje draagt, geeft dit haar zelfstandigheid weer. Het bevordert op kantoor de werksfeer en straalt creativiteit uit. Zeker bij functies die creativiteit vergen, wordt een shirt in deze kleur gewaardeerd.

Het werkt in je voordeel op je je in formele situaties zakelijk kleed, maar net even wat meer opvalt. Een oranje overhemd is daarvoor een uitkomst. Daarbij gebruik je natuurlijk dan wel de standaard kleuren voor kantoorkleding, zoals grijs en blauw, aangezien je wel professionaliteit wilt blijven uitstralen.

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country