Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Offwhite overhemden voor dames

Een offwhite overhemd voor dames brengt een ontzettend voordeel met zich mee: 80% van de Nederlanders lijkt gezonder in een offwhite overhemd dan in een helder witte. Het staat voor klasse en onschuld, precies wat je als vrouw wilt uitstralen. Wil je dit doortrekken in je hele outfit? Kies dan voor pasteltinten in je overige kleding. 

Dat maakt jou en je outfit puur. Een neutrale kleur, te combineren met alle kleuren. Een crème blouse mag dus zeker niet in je kast ontbreken. Creëer een groot contrast door je overhemd te combineren met donkere tinten. Het geeft je een krachtige en autoritaire uitstraling. En hoe groter je dit contrast maakt, hoe meer je deze uitstraling versterkt.

Witte tinten zien we natuurlijk veelvuldig in het zakenleven. Daar is een wit overhemd ook ontdekt, waardoor het altijd geschikt is voor zakelijke aangelegenheden. Het offwhite zorgt voor een elegant accent. Het heeft een zachte uitstraling, waardoor je altijd goed zit met dit overhemd.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country