Groene overhemden voor dames - ShirtbyHand.nl
Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook 's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
L8 - Linen €79
L8

Over de stof

De twee draden die verschillend door elkaar
lopen bepalen de herkenbare luchtige linnenstructuur.

Kleur

Groen

Kleurvariaties

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Groene overhemden voor dames

Een echte natuurkleur. Het oogt kalm en rustig en daarom is een groen overhemd voor dames een goede keuze voor elke informele situatie. Het maakt een outfit rustig, dus groen staat niet alleen voor veiligheid, maar de kleur is ook veilig in jouw stijlkeuze. Het is gemakkelijk te combineren, vooral met andere natuurtinten en ook met andere varianten van de kleur staat het geweldig.

Door die samenstelling wordt er een mooie eenheid gecreëerd. Het dragen van een blouse in deze mooie kleur laat bovendien zien dat je bewust bent van je omgeving. Op kantoor zit je met een groen overhemd ook goed. Het valt niet erg op, ook al is de groene kleur net iets meer bijzonder dan de standaard grijze of blauwe kleur die veel gezien wordt in het kantoorwezen.

Het dragen van een shirt in deze kleur straalt namelijk zelfvertrouwen uit, wat erg handig kan zijn in de werksfeer. Het brengt daarnaast rust aan de ogen, wat weer prettig is voor mensen die vaak achter de computer werken.

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country