Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
    Probleem bij genereren JuiceControlLibrary.ProductModule. Generated succesfully: False
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Probleem bij genereren JuiceControlLibrary.ProductModule. Generated succesfully: False

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Probleem bij genereren JuiceControlLibrary.ProductModule. Generated succesfully: False

Grijze overhemden voor dames

Perfect voor de vrouw die van combineren houdt. Met een grijs overhemd kies je zelf gemakkelijk welke kant je op gaat, waardoor het geschikt is voor zowel informele als formele situaties. Het is een goede basiskleur, die ervoor zorgt dat je gekleurde dingen in de kleding ook mooi bij elkaar passen. Door zijn neutraliteit wek je met een grijs overhemd geen ongewenste associaties en kom je neutraal over.

Je wilt in informele situaties niet overkomen als een ‘grijze muis’, dus wil je wat meer opvallen, dan kies je voor een combinatie met een accentkleur. Gebruik je grijze overhemd als basis en de mogelijkheden tot combinatie zijn eindeloos. In combinatie met een nonchalante jeans is een grijs overhemd super smaakvol, met een vleugje sportiviteit. Een grijs overhemd domineert in de zakenwereld.

Grijs ziet men, samen met blauw, over het algemeen als de meest gepaste kleur voor kantoorkleding. Met een grijs overhemd zit je dus eigenlijk altijd goed op je werk. Je maakt met de kleur een evenwichtige indruk. Wanneer je het combineert met donkerblauwe kleding, maak je een autoritaire en professionele indruk. Daarmee creëer je de ultieme zakelijke outfit.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country