Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Gele overhemden voor dames

Met een geel overhemd voor dames val je op! Mensen onthouden jou langer bij bijvoorbeeld een evenement met veel mensen. Een informele en vrolijke kleur, dus goed passend in informele situaties. Je komt namelijk gezellig en ruimdenkend over in bovenkleding in deze opvallende kleur. Wanneer je je dag dus even niet hebt, kun je het beste je gele hemd aantrekken om het

enigszins te verbloemen. In het voorjaar wordt een winterse outfit zonnig gemaakt met een gele blouse en wanneer het nog warmer wordt, komt het gele overhemd steeds meer op zijn plaats. Een top combinatie is het overhemd boven een deminstof. Toch liever een zakelijke look? Dat kan door je gele overhemd samen te stellen met zakelijke kleuren, zoals (donker)blauw en grijs.

Hierdoor behoudt een outfit zeker zijn zakelijkheid, waardoor het overhemd in de kleur ook zeer geschikt is voor een kantoordag. Een geel overhemd in combinatie met een grijs pak zorgt voor een intelligente indruk, iets wat je wilt uitstralen in formele situaties.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country