Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
    Probleem bij genereren JuiceControlLibrary.ProductModule. Generated succesfully: False
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Probleem bij genereren JuiceControlLibrary.ProductModule. Generated succesfully: False

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Probleem bij genereren JuiceControlLibrary.ProductModule. Generated succesfully: False

Effen overhemd voor dames

Speel op safe met effen overhemden voor dames. Verwar dit niet met saai, want een egaal shirt is een stijlvolle keuze. Het is de meest gangbare keuze en daarmee ook direct veilig. Als je bij een afspraak niet weet wat jouw bezoek draagt, ga je met een effen blouse eigenlijk nooit de fout in. Dit geldt zowel in formele als informele situaties, want door de neutraliteit en onopvallendheid ten opzichte van shirts met prints, 

is een effen shirt altijd een goede keuze. Zeker ook omdat het makkelijk te combineren is met andere kledingstukken: Het shirt fungeert als een uitstekende basis voor vele outfits. Speel met contrasten, waarbij je de blouse combineert met een gestreept colbert. Hoe opvallender de streep in het jasje is, hoe beter je kunt kiezen voor een egale onderlaag. Het brengt de rust terug, wat voorkomt dat een outfit te druk wordt.

De combinaties met een egaal shirt zijn eindeloos. Zo kan effen op effen ook erg goed werken. Wanneer er dan nog wel contrast nodig is, breng je dit aan met accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een clutch met een opvallende streep of een sjaaltje met een ruit.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country