Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Bruine overhemden voor dames

Een bruin overhemd is perfect voor wanneer je als vrouw in een mannelijke werkomgeving zit. De kleur wordt vaak geassocieerd met mannelijkheid, wat je als vrouw natuurlijk kan helpen. De kleur kenmerkt zich door zijn natuurlijkheid (een associatie met aarde), waardoor het rust brengt in outfit.

Je treedt met een bruine blouse dus niet op de voorgrond; zeer geschikt voor een ondersteunende baan. Dit komt door de neutraliteit die de kleur uitstraalt. Ook vooral in informele situaties kies je met een hemd in deze tint voor veilig; het misstaat niet. Het is een stabiele kleur, wat goed fungeert als basis in een outfit. 

Daarom kan het mooi gecombineerd worden met andere kleuren. Ook hier kun je werken met accenten: Breng met accessoires knalkleuren aan in je outfit, terwijl de bruine kleur als stabiele basis fungeert. Dan treedt je ineens wel weer op de voorgrond. Met een bruin overhemd kun je dus verschillende kanten op.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country