Blauwe gestreepte overhemden voor dames - ShirtbyHand.nl
Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook 's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Blauwe gestreepte overhemden voor dames

Zeker een goede optie als je een werkafspraak hebt of een dag op kantoor zit: een blauw gestreept overhemd voor dames. De blauwe kleur is het meest gangbaar en passend in het bedrijfsleven en wordt dus erg gewaardeerd. In werkgerelateerde situaties straalt het professionaliteit en kennis uit, waarbij je ook nog eens betrouwbaar overkomt.

Het is een veilige kleur en door zijn neutraliteit erg makkelijk te combineren. Ook de strepen op het overhemd lenen zich voor talloze combinaties. Niet alleen met andere effen kleding, maar ook met andere patronen. Strepen combineren met een ruit of print is wel wat gewaagd, maar mogelijk als je de rest van de outfit rustig houdt.

Strepen met strepen is ook een goede combinatie, zolang de strepen maar van elkaar verschillen in dikte en ruimte ertussen. Kortom, er zijn veel combinaties mogelijk met dit overhemd, waarbij je door simpele aanpassingen ook makkelijk gaat van formeel naar informeel. Je bent dan stijlvol in elke situatie.

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country