Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Blauw overhemd met print voor dames

De kleur blauw doet wonderen: het staat namelijk eigenlijk bij iedereen, ongeacht haar- of huidskleur. Daarom kiezen veel vrouwen ook voor een blauw overhemd met print. De print in het overhemd zorgt voor net wat extra, waardoor er verder maar weinig nodig is om een outfit af te maken. Om de rust in de outfit wel te bewaren, voeg je geen andere (opvallende) patronen toe in je kleding. De print in het hemd doet zijn werk al voldoende. Je wilt immers niet dat je outfit te druk oogt

Veel vrouwen denken vaak dat een overhemd met print alleen casual gedragen kan worden. Dit hoeft zeker niet zo te zijn: Juist op kantoor is het een blauwe blouse met print een super stijlvolle keuze. Blauw straalt professionaliteit en kennis uit en is bovendien de meest gekozen kleur in het bedrijfsleven. Het is dus een goede keuze om een dergelijk overhemd naar kantoor aan te trekken of zelfs erg formele gelegenheden.

Als je het hemd dan maar op de juiste manier combineert. Kies voor een pak over de blouse voor formele gelegenheden en kies voor een zwarte jeans voor casual chic. Combineer en ga verschillende kanten op met een blauw overhemd met print.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country