Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Blauwe geruite overhemden voor dames

De kleur blauw is het meest gangbaar in kleding. Het staat eigenlijk iedereen, wat ook de reden is waarom veel dames voor deze kleur in hun kleding kiezen.
Een blauw geruit overhemd voor dames is hier alleen gangbaar door de kleur, maar de ruit in het overhemd zorgt ook voor een informele touch. Hij is net iets meer bijzonder dan een effen blouse. De ruitjes zorgen voor een speels effect, waardoor de blouse uitermate geschikt is voor informele gelegenheden.

Een blauw overhemd straalt een bepaalde vriendelijkheid, maar ook betrouwbaarheid en kennis uit. Daarom kan het overhemd ook prima voor een dag op kantoor. Door het hemd te combineren met andere zakelijke kleuren (grijs en zwart) en een verder nette outfit aan te trekken, wordt een formele outfit omgetoverd in één voor in het bedrijfsleven. De ruit zorgt dan juist voor een mooi effect in je kleding.
Wanneer je de ruit wilt combineren, let dan op andere patronen in je outfit.

We sluiten de combinatie met andere patronen niet uit, maar vinden het wel gewaagd. De rust in een totale outfit moet behouden blijven, dus wanneer je een opvallende ruit aantrekt, zorg dan dat de rest van de outfit niet ook opvallende details bevat. Wanneer je die regel in je achterhoofd houdt, kan er niets misgaan. Een blauw geruit overhemd is voor dames dus voor bijna alle gelegenheden heel geschikt.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country