Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Blauwe effen overhemden voor dames

Met een blauw effen overhemd voor dames zit je eigenlijk altijd goed: Het is het meest gangbaar en bovendien meest gekozen in het zakenleven. De kleur en het ontbreken van een motief staat eigenlijk bij elke vrouw, waardoor veel vrouwen dan ook voor dit overhemd kiezen. Dergelijke overhemden zijn zeker een goede keuze voor een dag naar kantoor.

Het straalt namelijk professionaliteit en kennis uit en bovendien kom je in de blauwe kleur betrouwbaar over. Op een werkdag dit je met dit overhemd dus nooit verkeerd.
Niet alleen de kleur is neutraal, ook het motiefje: Dit ontbreekt, waardoor er niets is om afgeleid door te worden.

Een veilige keuze dus, maar zeker niet te verwarren met saai, want het is zeker een stijlvolle keuze. En dat geldt niet alleen op kantoor, maar ook in je vrije tijd: Het overhemd leent zich voor talloze kledingcombinatie. Het is een vrolijke voor elke situatie. Een slimme investering in je kledingkast dus.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country