Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Contact

Ons bezoek adres

Ons kantoor bevindt zich in de Atoomclub aan de Amsterdamse A10. Wij zitten naast de snelweg om zo snel mogelijk bij je te kunnen zijn voor een meetafspraak. Je bent ook van harte welkom als je naar onze showroom wilt komen. Hier kun je al onze shirts zien en stijladvies krijgen. Wij zorgen voor een gratis parkeerplek. 

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam


Tel: 020-8816620
info@shirtbyhand.nl

Gratis meetafspraak

Snel online gemaakt

Het perfecte overhemd begint met het opmeten van je maten. Hiervoor komen we gratis naar je huis of kantoor, overdag of ’s avonds.

Maak een gratis meetafspraak

Hulp bij bestellen?

We staan voor je klaar

We staan elke dag via onze Chat-service en telefonisch voor je klaar bij het vinden van het juiste shirt. Tijd besparen? Hier vind je onze veelgestelde vragen. 

FAQ

Job offers

We zijn op zoek naar.. 

Help jij ons om het beste overhemden merk van Nederland te worden? Reageer dan op onze functie als Customer Service Manager. 

Bekijk vacature
         

Laat een bericht achter

Company shirts

Onze Company Service zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties hun personeel uniform en in eigen huisstijl kunnen kleden. We komen op locatie langs om het ontwerp door te spreken en de maten op te nemen, voor heren en dames.  

Shirts voor bedrijven 

Voor personeel

We komen op locatie bij bedrijven en organisaties om ervoor te zorgen dat het personeel uniform gekleed is tijdens beurzen en events. We helpen je met het kiezen van de juiste stof en details die aansluiten op de huisstijl. Ook is het mogelijk om een logo op de shirts te laten borduren.

Maak een bedrijfsafspraak

Cadeaubonnen

Voor personeel & relaties

Aan het einde van het jaar maken veel bedrijven en organisaties gebruik van onze cadeaubonnen. Een persoonlijke incentive voor personeel en een mooi geschenk voor zakelijke relaties. Voeg een persoonlijke tekst toe en ontvang de cadeaubonnen per post of e-mail. 

Bestel cadeaubon