Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Contact

Ons bezoekadres

Ons kantoor bevindt zich in New Day Offices (Voorheen: De Atoomclub) aan de Amsterdamse A10. Je bent ook van harte welkom als je naar onze showroom wilt komen. Hier kun je al onze shirts zien en stijladvies krijgen. Bij ons service point kun je gratis parkeren.


Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam

Tel: 020 881 6620
info@shirtbyhand.nl

Contact

Gratis meetafspraak

Het perfecte overhemd begint met het opmeten van je maten. Hiervoor komen we gratis naar je huis of kantoor, overdag of ’s avonds.


Maak meetafspraak

Hulp bij bestellen?

We staan elke dag via onze Chat-service en op werkdagen telefonisch voor je klaar bij het vinden van het juiste shirt. Tijd besparen? Hier vind je onze veelgestelde vragen.


FAQ

Laat een bericht achter

Contact

Company shirts

Onze Company Service zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties hun personeel uniform en in eigen huisstijl kunnen kleden. We komen op locatie langs om het ontwerp door te spreken en de maten op te nemen, voor heren en dames.

Shirts voor bedrijven


We komen op locatie bij bedrijven en organisaties om ervoor te zorgen dat het personeel uniform gekleed is tijdens beurzen en events. We helpen je met het kiezen van de juiste stof en details die aansluiten op de huisstijl. Ook is het mogelijk om een logo op de shirts te laten borduren.

Maak een bedrijfsafspraak

Cadeaubonnen


Aan het einde van het jaar maken veel bedrijven en organisaties gebruik van onze cadeaubonnen. Een persoonlijke incentive voor personeel en een mooi geschenk voor zakelijke relaties. Voeg een persoonlijke tekst toe en ontvang de cadeaubonnen per post of e-mail.

Bestel cadeaubon

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country