shirtbyhand.nl - Cadeaubon
Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Geef een shirt cadeau


Met onze cadeaubon heeft de gelukkige recht op een persoonlijke meetafspraak en een shirt, geheel naar keuze. En als je wilt, maak je het moment nog specialer met jouw persoonlijke boodschap. De cadeaubon wordt binnen één werkdag verstuurd en heeft geen vervaldatum.

Mocht je meerdere cadeaubonnen tegelijk willen bestellen, kan je dit aangeven in de winkelmand.
Soort
€ 69
€ 79
€ 99
Hoe wil je de cadeaubon versturen
Bestellen

Voor bedrijven

Verras je werknemers of zakenrelaties met een shirt op maat die men zelf kan ontwerpen. We denken graag mee over custom giftcards, bijvoorbeeld in combinatie met stoffensamples. Bel naar 020-8816620 voor de mogelijkheden.Geef een overhemd cadeau met de Shirtbyhand giftcard

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras een collega, vriend of kennis met een op maat gemaakt overhemd. Met de Shirtbyhand cadeaubon geef je een persoonlijk cadeau van topkwaliteit.Met de giftcard heeft de gelukkige recht op een persoonlijke meetafspraak en een eigen overhemd, geheel naar keuze. Onze mensen komen graag bij de ontvanger van de cadeaubon langs met een computer, meetlint en stoffenstalen, zodat in een korte tijd een perfect passend overhemd kan worden aangemeten.

Dit kan op een locatie en tijd naar keuze, waar we dan samen de mogelijkheden doornemen. We beschikken over voldoende vakkennis om de ontvanger daarbij te voorzien van advies over stoffen, kleur en pasvorm. In enkele stappen stelt de ontvanger eenvoudig en geheel naar keuze een overhemd samen, volledig op maat. Wil je hier bij zijn? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Het opmeten kan namelijk plaatsvinden samen met vrienden, collega’s of kennissen.

Het bestelde overhemd wordt binnen 3 weken afgeleverd op een locatie naar keuze.
De verpakking met het overhemd past door de brievenbus, dus de ontvanger van de Shirtbyhand giftcard hoeft niets te doen voor het ontvangst. Verstuur nu direct een Shirtbyhand cadeaubon met een persoonlijk bericht, voor een persoonlijk en origineel cadeau.

Wie is de gelukkige ontvanger?

Gegevens ontvanger

Cadeaubon

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country