Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Algemene voorwaardenHierna tref je onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, ShirtbyHand B.V., met jou sluiten. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet met ons contact te zoeken via info@shirtbyhand.nl of per post: ShirtbyHand B.V. Overschiestraat 65, 1062 XD, Amsterdam.


We behouden ons het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen. Je stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.


Producten
Wij verkopen op maat gemaakte overhemden en aanverwante producten, steeds in overeenstemming met de specificaties die jij op onze website hebt aangegeven (hierna: een “Product” of de “Producten”). Omdat we Producten op maat maken, is het van belang dat je specificaties zorgvuldig aan ons doorgeeft.


Account
Om een Product te bestellen, dien je een account aan te maken. Hiervoor moet je je persoonlijke gegevens aan ons verstrekken. Deze dienen altijd actueel en waarheidsgetrouw te zijn (anders kunnen wij, bijvoorbeeld, je producten niet goed bij je afleveren). We beschermen je persoonsgegevens goed; zie ook ons Privacy Beleid.
Bij je account hoort een wachtwoord. Wij raden je aan het wachtwoord te wijzigen, nadat deze is aangemaakt door een van onze medewerkers. Gebruik een sterk wachtwoord en maak je wachtwoord nooit aan anderen bekend. Laat het ons onmiddellijk weten als je je wachtwoord bent verloren, of als je vermoedt dat inbreuk op je account is gemaakt. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventueel misbruik van je account (bijvoorbeeld: als iemand anders met jouw wachtwoord een bestelling bij ons plaatst).


Prijs en betaling
De prijs van onze producten staan in onze webshop aangegeven. De verzendkosten binnen Nederland nemen wij voor onze rekening. Betaling vindt plaats via onze online betaalservice, welke door onze Payment Service Provider Adyen B.V. wordt verzorgd. Kortingsacties worden eenmalig aangeboden en bieden geen garantie voor meerdere bestellingen, tenzij anders overeengekomen.


Levering
Wij leveren je product af op het adres dat je tijdens je bestelling hebt opgegeven in het bestelproces. Adreswijziging is mogelijk binnen 24 uur na het plaatsen van je bestelling. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via info@shirtbyhand.nl. Adreswijziging is niet meer mogelijk wanneer wij de bestelling al hebben verzonden. De distributie wordt verzorgd door Post NL. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een e-mail. Bij een bestelling tot en met 3 overhemden worden deze los door de brievenbus geleverd. Vier of meer worden als pakket bezorgt. Wanneer je bestelling niet kan worden afgeleverd (omdat deze bijvoorbeeld niet door de brievenbus past) zal de postbode deze 3 keer proberen persoonlijk af te leveren of bij buren afgeven.
Wij garanderen dat je product uiterlijk binnen 3 weken na bevestiging van je bestelling wordt geleverd binnen Nederland. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan kun je ons verzoeken (a) het bedrag voor dit product per ommegaande terug te storten.
Indien de verzendverpakking bij levering waarneembaar beschadigd is, verzoeken we je dit zo snel mogelijk doch binnen 7 kalenderdagen aan ons te vermelden.


Klachtenregeling
Als je een klacht hebt over de levering dan kun je dat via info@shirtbyhand.nl kenbaar maken of bellen op 020-8816620. Wij zorgen ervoor dat de klacht zo snel mogelijk in behandeling wordt genomen en uiterlijk binnen 30 dagen afgehandeld wordt.
Als je product meer dan 30 dagen in je bezit is en er is sprake van een gebrek bij normaal gebruik, neem dan contact op met onze klantenservice via info@shirtbyhand.nl dan zullen we kijken naar een passende oplossing.


Omdat ons product op maat gemaakt wordt is retourneren niet mogelijk zonder duidelijk aanwijsbare reden. Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de specificatie en de genomen maten of onze standaard patronen. Retourneren is uitsluitend mogelijk als de maatvoering of specificatie na controle blijkt af te wijken.


Voor het retourneren verzoeken wij je het product, in originele of eigen verpakking, aan ons terugsturen met een kort begeleidend schrijven en in ieder geval jouw naam en gegevens. Verzendkosten komen voor je eigen rekening.


Aansprakelijkheid
Je bent verplicht de wasvoorschriften op het label in de overhemden te lezen. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die je als gevolg van het gebruik van een product mocht lijden, tenzij die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Je recht op schadevergoeding zal in elk geval beperkt zijn tot het bedrag van de bestelde en betaalde producten.


Cadeaubonnen
ShirtbyHand biedt cadeaubonnen aan van €69 en €99. De cadeaubon kan alleen ingewisseld worden voor artikelen van ShirtbyHand. De bon blijft voor altijd geldig, er zit geen vervaldatum op de bonnen. De cadeaubon kan niet worden ingewisseld voor contant geld of worden gebruikt voor de aankoop van een andere ShirtbyHand cadeaubon. Het is wel mogelijk om een aankoop die je hebt gedaan met een cadeaubon te ruilen. ShirtbyHand is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal, beschadiging of ongeautoriseerd gebruik van de cadeaubon. Het is niet mogelijk om de aankoop van je cadeaubon te combineren met andere kortingscodes.
Wil je de cadeaubon bij je online bestelling verzilveren? In de kassa van het bestelproces kun je de code die vermeld is op de cadeaubon onderaan de pagina invoeren.


Intellectuele eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze producten, teksten, beeldmateriaal en al onze andere creaties, rusten uitsluiten bij ons. Je zult deze intellectuele eigendomsrechten respecteren en je staat ervoor in dat jouw gebruik van onze producten en diensten hier geen inbreuk op maakt.


Privacy
We vinden privacy erg belangrijk. Zie ook ons Privacy Beleid voor meer informatie.


Geschillen
Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.


Laatst gewijzigd in mei 2015.

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country