Nieuws & Evenementen
Nieuws

ShirtbyHand Nederland

Afgelopen jaar hebben we een aantal zaken aan onze website verbeterd: een inspratiepagina, een betere beveiliging en meerdere aanpassingen t.a.v. de gebruiksvriendelijjheid. Ook de productontwikkeling heeft niet stil gestaan. Wij hebben veel tijd gestoken in het fine-tunen van de patronen en verbeteringen aangebracht in verschillende facetten van het productieproces, waaronder: betere interling (stof binnen in de boord en manchetten), betere / luxere baleinen en strakker stiksels. 2014 staat in het teken van grotere visuele veranderingen en verbeteringen aan onze website en merk. Daarnaast staat hoog op de agenda om het stoffenpalet verder uit te breiden en te verbeteren. Van dit laatste houden we je natuurlijk graag op de hoogte d.m.v. onze nieuwsbrief.

 

ShirtbyHand International

Afgelopen jaar hebben wij Duitsland en Spanje aan onze buitenlandse vestigingen mogen toevoegen. Vanuit Frankfurt en Madrid zijn onze collega's aan het werk om het merk Europees verder uit te breiden. Wj hopen komend jaar wederom een paar samenwerkingen op te zetten. Daarnaast zullen wij ook veel tijd en energie steken in de ontwikkeling van de huidige buitenlandse vestigingen.


ShirtbyHand Production Company Vietnam

Om alle uitbreidingen mogelijk te maken is natuurlijk de belangrijkste vereiste dat de productie van onze shirts kwantitatief, maar met name kwalitatief op niveau blijft. Afgelopen jaar hebben wij hier veel tijd en energie in gestoken. Wij hebben onder andere de fabrieksruimte vergroot en de machines uitgebreid. Om ons product continue te blijven verneteren zal komend jaar de focus liggen op het kwaltatief verbeteren van het team. In maart start er dan ook een ervaren bedrijfleidster met heel veel verstand van maatoverhemden en blouses.

Inmeten?

Inmeten al vanaf 1 persoon door het hele land

Op dagelijkse basis rijden er collega's door het hele land om in te meten. Dit kan van 1 persoon thuis tot hele afdelingen binnen een bedrijf. Neem contact met ons op en gezamelijk plannen wij de beste mogelijkheid qua tijd en locatie.


Tell A Friend | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | © Copyright 2006-2015 ShirtbyHand
Voeg 7 paar katoenen sokken of 5 paar katoenen kniekousen voor €35,- all in toe aan jouw bestelling. Je kan kiezen uit de kleuren donkerblauw, antraciet of zwart. Doordat ieder paar een discrete, gekleurde stip heeft zoek je bovendien nooit meer naar sokken, want ze zijn makkelijk te matchen!

SevenSocks

Totaal:
€ 35,00
Voeg 7 paar katoenen gekleurde sokken voor €35,- all in toe aan jouw bestelling. Doordat ieder paar een discrete, gekleurde stip heeft zoek je bovendien nooit meer naar sokken, want ze zijn makkelijk te matchen!

Gekleurde SevenSocks

Totaal:
€ 35,00
Voeg 3 katoenen T-shirts voor €35,- all in toe aan jouw bestelling. Je kan kiezen uit een ronde hals of een V-hals, er is een keus uit vier verschillende maten. De witte T-shirts zijn van 100% katoen en zijn vanwege de goede lengte zeer geschikt voor het dragen onder een overhemd.

3t-Shirts

Totaal:
€ 35,00
Bestel 3t-Shirts & SevenSocks ?