Maak een afspraak

Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een inmeetafspraak. Dit kan al vanaf 1 persoon. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op om in overleg langs te komen op de plaats en het tijdstip naar keuze, dit kan overdag op kantoor of 's avonds thuis. Het inmeten duurt ongeveer 10 minuten en er zijn geen kosten aan verbonden.

Je kan natuurlijk ook direct bellen op: 020 - 8816620

 
Man Vrouw
Voornaam *
Tussenvoegsels
Achternaam *
Voorkeur locatie
Thuis Kantoor
Adres *
Postcode *
Plaats *
Aantal personen
Telefoon *
E-mailadres *
Opmerkingen
 
Tell A Friend | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | © Copyright 2006-2015 ShirtbyHand
Voeg 7 paar katoenen sokken of 5 paar katoenen kniekousen voor €35,- all in toe aan jouw bestelling. Je kan kiezen uit de kleuren donkerblauw, antraciet of zwart. Doordat ieder paar een discrete, gekleurde stip heeft zoek je bovendien nooit meer naar sokken, want ze zijn makkelijk te matchen!

SevenSocks

Totaal:
€ 35,00
Voeg 7 paar katoenen gekleurde sokken voor €35,- all in toe aan jouw bestelling. Doordat ieder paar een discrete, gekleurde stip heeft zoek je bovendien nooit meer naar sokken, want ze zijn makkelijk te matchen!

Gekleurde SevenSocks

Totaal:
€ 35,00
Voeg 3 katoenen T-shirts voor €35,- all in toe aan jouw bestelling. Je kan kiezen uit een ronde hals of een V-hals, er is een keus uit vier verschillende maten. De witte T-shirts zijn van 100% katoen en zijn vanwege de goede lengte zeer geschikt voor het dragen onder een overhemd.

3t-Shirts

Totaal:
€ 35,00
Bestel 3t-Shirts & SevenSocks ?