Veel gestelde vragen

 

Hoe kan ik worden ingemeten?

 
Op dagelijkse basis rijden er collega's door het hele land om in te meten. Dit kan van 1 persoon thuis tot hele afdelingen binnen een bedrijf. Neem contact met ons op en gezamelijk plannen wij de beste mogelijkheid qua tijd (overdag of 's avonds) en locatie (thuis of op kantoor). Wij proberen altijd om afspraken binnen dezelfde regio logisch op elkaar aan te laten sluiten. Daarnaast is het ook mogelijk op bij ons op kantoor langs te komen. Neem contact met ons op en we bekijken samen de beste mogelijkheid om ervoor te zorgen dat je op maat gemaakte overhemden via onze site kan ontwerpen en bestellen.

Hoe gaat een afspraak in zijn werk?

 
Een van onze medewerkers komt langs met een computer, meetlint en de stoffenstalen. Zij maakt een account aan in onze database met de gegevens en de lichaamsmaten (9). Dit duurt ongeveer 10 minuten. Het account is meteen actief en zij zal daarna duidelijk laten zien en uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Onze medewerkers beschikken over voldoende vakkennis om gezamenlijk een eerste bestelling door te nemen.

Hoe goed is de kwaliteit?

Al onze stoffen zijn van een hoogwaardige 'two ply' (dubbel geweven) kwaliteit gemaakt. Bovendien zijn deze voorzien van een 'finish' die zorgt voor comfort, een luxe uitstraling en een makkelijke strijkbaarheid.

Identieke stoffen zijn vaak bij gerenommeerde winkels te krijgen voor veel hogere prijzen en dikwijls niet eens op maat gemaakt. Ons concept zorgt voor veel lagere kosten, die wij dan ook niet door hoeven te berekenen aan onze klanten. Geen voorraden en geen hoge huren voor winkels zorgen ervoor dat wij minimaal hetzelfde aan kunnen bieden voor een veel scherpere prijs.

Daarnaast hebben wij een eigen atelier in het verre oosten: ShirtbyHand Production Company. Alle medewerkers zijn vakkundig opgeleid en ieder overhemd wordt gecontroleerd door een kwaliteits-manager op maatvoering en afwerking. 2 Keer per jaar laten wij een Duitse specialiste overkomen om ons product te blijven verbeteren.

Hoe vaak wisselen de stoffen?

Wij kopen onze stoffen in bij een van Nederlands bekendste stoffen groothandels. Naast het basispalet, dat bestaat uit 50 "basic" stoffen, die altijd bij te bestellen zijn, zorgen wij ervoor dat wij een aantal keer per jaar wisselende stoffen hebben. Deze worden uiteraard aangepast aan het seizoen.

Hoe kan ik mijn maten aanpassen?

Om misverstanden te voorkomen moet het aanpassen maten altijd door middel van contact met ons. Bel of mail ons en gezamelijk kunnen wij de maten prima fine-tunen. Als de aanpassingen groot zijn, dan kunnen we vaak het beste nog een keer langs rijden om ter plaatse te bekijken wat er veranderd moet worden. De aanpassingen maken wij in jouw account en worden meteen opgeslagen, waardoor deze automatisch van kracht zijn bij een volgende bestelling.

Waar worden de overhemden geproduceerd?

In 2009 zijn wij samen met een Vietnamese partner een eigen atelier gestart in Hanoi, ShirtbyHand Production Company Vietnam. Samen met deze gespecialiseerde partner en onze ervaring van de voorgaande jaren, zijn wij erin geslaagd een kwalitatief goed atelier / fabriek neer te zeten. Dit atelier is gespecialiseerd in het produceren van grotere aantallen maathemden welke per stuk uniek zijn. De kwaliteit is echter nog steeds die van een kleiner atelier.

Maakt ShirtbyHand ook shirts voor bedrijven?

Zeker, wij maken veel overhemden en blouses voor bedrijven, met of zonder logo. Denk hierbij aan uniforme shirts voor bijvoorbeeld beurzen, horeca, winkels etc.... Je kan de shirts uiteraard qua kleurcombinaties volledig customizen op het bedrijf. Met de geavanceerde machines in onze fabriek kunnen wij bovendien de meest lastige logo's stikken die te bedenken zijn. Meestal laten we eerst een voorbeeld maken voor een goed beeld. Qua maatvoering kan je natuurlijk kiezen voor volledig op maat, standaard maten of een combinatie van die twee (bijvoorbeeld: vaste mederwerkers op maat, ambulante mederwerkers een standaard maat). Schroom niet contact op te nemen voor meer informatie.

Is ShirtbyHand een maatschappelijk verantwoord bedrijf?

ShirtbyHand is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Het volledige proces is in eigen beheer, waardoor wij tot in detail invloed kunnen uitoefenen. ShirtbyHand Vietnam, het atelier waar de overhemden worden geproduceerd is in eigendom.

De medewerkers werken onder goede omstandigheden (airconditioning, nieuwe machines, bonus structuur, etc) en worden goed betaald (basis salaris 20% boven standaard salaris in deze branche). Door de goede arbeidsomstandigheden zijn zij bovendien loyaal, blijven lang bij het bedrijf (geen verloop in het eerste jaar). Er staat maximaal 45 uur voor een werkweek en eventuele overuren worden uitbetaald.

Alle onderleveranciers waar wij mee samenwerken worden gescreend om te kijken of zij dezelfde maatstaven hanteren.

Tell A Friend | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | © Copyright 2006-2015 ShirtbyHand
Voeg 7 paar katoenen sokken of 5 paar katoenen kniekousen voor €35,- all in toe aan jouw bestelling. Je kan kiezen uit de kleuren donkerblauw, antraciet of zwart. Doordat ieder paar een discrete, gekleurde stip heeft zoek je bovendien nooit meer naar sokken, want ze zijn makkelijk te matchen!

SevenSocks

Totaal:
€ 35,00
Voeg 7 paar katoenen gekleurde sokken voor €35,- all in toe aan jouw bestelling. Doordat ieder paar een discrete, gekleurde stip heeft zoek je bovendien nooit meer naar sokken, want ze zijn makkelijk te matchen!

Gekleurde SevenSocks

Totaal:
€ 35,00
Voeg 3 katoenen T-shirts voor €35,- all in toe aan jouw bestelling. Je kan kiezen uit een ronde hals of een V-hals, er is een keus uit vier verschillende maten. De witte T-shirts zijn van 100% katoen en zijn vanwege de goede lengte zeer geschikt voor het dragen onder een overhemd.

3t-Shirts

Totaal:
€ 35,00
Bestel 3t-Shirts & SevenSocks ?