Menu

Veel gestelde vragen

Maten

 • Hoe kan ik worden opgemeten?

  Dagelijks rijden onze collega's door het hele land om klanten op te meten. Dit doen we voor hele bedrijfsafdelingen, maar ook voor één individu. Als je contact met ons opneemt dan plannen wij de beste mogelijkheid qua tijd (overdag of 's avonds) en locatie (thuis of op kantoor). Wij proberen onze afspraken altijd binnen dezelfde regio op elkaar aan te laten sluiten. Ook is het mogelijk om bij ons op kantoor langs te komen voor de meetafspraak. Door zijn ligging aan de A10 is ons pand goed bereikbaar en er is gratis parkeerplek.

 • Hoe kan ik mijn maten bijstellen?

  Om misverstanden te voorkomen zijn wij de enige die maten kunnen aanpassen in ons systeem. Is het nodig om je maten te fine-tunen? Bel of mail ons gerust. Kleine aanpassingen kunnen we telefonisch doorvoeren. Als de aanpassingen groot zijn, dan kunnen we vaak het beste nog een keer langskomen om ter plaatse de nieuwe maten op te meten. De aanpassingen slaan we direct in jouw account op, waardoor ze automatisch van kracht zijn bij een volgende bestelling.

 • Is het ook mogelijk om een shirt te bestellen zonder meetafspraak?

  We bieden onze meetafspraken gratis aan, maar mocht het willen dan het is ook mogelijk om je shirt op een standaard boordmaat te bestellen. Klik hiervoor op de homepage op ‘Start met ontwerpen’, selecteer jouw stof en ga vervolgens naar ‘Standaardmaat’. Wel of niet opgemeten, de prijs van elk shirt is 69 euro.

Afspraak

 • Hoe gaat een meetafspraak in zijn werk?

  Een van onze medewerkers komt langs met een computer, een meetlint en de stoffenstalen. Samen met jou maken ze een account aan in onze database met de persoonlijke gegevens en de negen lichaamsmaten. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Het account is direct actief. Zo nodig legt onze collega een en ander uit. De meeste klanten kiezen ervoor om direct hun shirt samen te stellen en te bestellen.

Kwaliteit

 • Hoe goed is de kwaliteit van jullie shirts?

  Al onze stoffen zijn van een hoogwaardige 'two ply' (dubbel geweven) kwaliteit. Bovendien zijn ze voorzien van een 'finish' die zorgt voor comfort, een luxe uitstraling en een makkelijke strijkbaarheid.

  Identieke stoffen zijn bij gerenommeerde winkels vaak te verkrijgen voor veel hogere prijzen en vaak niet eens op maat gemaakt. Ons concept zorgt voor lagere kosten die wij niet door hoeven door te rekenen aan onze klanten. Omdat we geen voorraden hebben en geen duur winkelpand huren, kunnen wij minimaal hetzelfde aanbieden voor een scherpere prijs.

  Wij produceren onze shirts in ons eigen atelier in Vietnam; ShirtbyHand Production Company. Alle onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid. Ieder overhemd wordt gecontroleerd door een kwaliteitsmanager op maatvoering en afwerking. En ook zij worden gecontroleerd. Twee keer per jaar komt er een externe specialist over die ons helpt onze producten te optimaliseren.

Stoffen

 • Hoe vaak wisselt jullie aanbod in stoffen?

  Wij kopen onze stoffen in bij een van Nederlands bekendste groothandels in stoffen. Naast het basispalet, bestaande uit 50 basic stoffen die altijd te bestellen zijn, hebben we een aantal keer per jaar wisselende stoffen. Deze zijn aangepast aan het seizoen.

Company shirts

 • Maken jullie ook shirts voor bedrijven?

  Zeker, wij maken veel dames- en herenshirts voor bedrijven, met of zonder logo. Denk hierbij aan uniforme shirts voor bijvoorbeeld beurzen, horeca, winkels etc. Uiteraard zijn de shirts qua kleurcombinaties volledig te customizen per bedrijf. Met onze geavanceerde machines kunnen wij bovendien de meest lastige logo's stikken die er maar te bedenken zijn. Vaak laten we eerst een voorbeeld maken om een goed beeld te krijgen. Qua maatvoering is er de keuze voor volledig op maat, standaardmaten of een combinatie van beide.

Productie

 • Waar worden jullie shirts geproduceerd?

  In 2009 zijn wij samen met een Vietnamese partner een eigen atelier gestart in Hanoi, Vietnam; ShirtbyHand Production Company Vietnam. Met deze gespecialiseerde partner en onze ervaring van de voorgaande jaren, zijn wij erin geslaagd een kwalitatief goed productiehuis neer te zeten. Het atelier is gespecialiseerd in het produceren van grote aantallen maathemden welke per stuk uniek zijn. De kwaliteit is echter nog steeds die van een klein atelier.

 • Zijn jullie een maatschappelijk verantwoord bedrijf?

  Ja, als mede-eigenaar van ons atelier in Vietnam hebben we tot in detail invloed op de werkprocessen en arbeidsvoorwaarden.

  ShirtbyHand Production Company Vietnam bestaat uit 44 medewerkers die allen onder zeer goede omstandigheden hun werk uitvoeren (airconditioning, nieuwe machines, voldoende werkruimte, etc). Er staat maximaal 45 uur voor een werkweek, overuren worden uitbetaald en de jongste medewerker is 19 jaar oud. We hanteren een salaris die 20% hoger ligt dan gemiddeld in de branche.

Maak een gratis meetafspraak

Het perfecte overhemd begint met het opmeten van je maten. Hiervoor komen we gratis naar je huis of kantoor, overdag of ’s avonds. Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de afspraak in te plannen. Bellen tijdens kantoortijden kan natuurlijk ook: 020-8816620.

1.Jouw gegevens

2.Waar wil je afspreken?

Versturen
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Inloggen
Wachtwoord verzenden
Wachtwoord verzenden
Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Account aanmaken
Please select your country